четвер, 12 жовтня 2017 р.

Кращий футбол у Просторому та Стульневому…

                Кращий футбол у Просторому та Стульневому…

         Шкільний футбол знову завітав на найкращий майданчик області зі штучним покриттям, яке красується у морі осінніх квітів на території Довгинського НВК. Саме в період 5-12 жовтня тривали зональні та фінальні ігри чемпіонату району з міні-футболу серед команд юних спортсменів шкіл району, присвяченого Дню захисника України. Футбол програми предмету «Фізичної культури» передбачає спортивну спрямованість і містить найпростіші елементи техніки та дій у нападі і захисті, теоретичні відомості, а також вправи для розвитку фізичних якостей: швидкості, витривалості, спритності тощо. Тож змагання з футболу завжди несуть феєричні емоції як на полі серед гравців, так і серед тренерів і вболівальників. У районному футбольному чемпіонаті взяли участь 9 команд, які були розділені на 3 групи, одна з яких школи І-ІІ ступенів. Технічні і тактичні вміння і навички, спритність рухів, спортивну кмітливість, мужність і витривалість демонстрували на майданчику багато юних футболістів, раділи, що тренування дали свої результати.
          У фінальних іграх, у напруженій, цікавій, спортивній боротьбі чемпіонами району з міні-футболу стали юні футболісти Просторівської школи (серед ЗНЗ І-ІІІ ступенів) та вперше у спортивному житті району філія Стульневського НВК (серед ЗНЗ І-ІІ ступенів). «Срібло» здобули команди Новополтавської ЗОШ І-ІІІ ст. та Обіточненської ЗОШ І-ІІ ст., а «Бронзу» вибороли юні футболісти Богданівської ЗОШ І-ІІІ ст. та Довгинського НВК (до речі за юних довгинців грали навіть дівчатка).
          Переможці і призери чемпіонату нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, а чемпіони-просторівці ще і повезли додому перехідний кубок.


Немає коментарів:

Дописати коментар