четвер, 21 квітня 2016 р.

Районні змагання з легкої атлетики

             Королева спорту – легка атлетика гостювала у школярів району…
         
     І весняна прохолода, і дощик не помішали погостювати королеві спорту – легкій атлетиці 20 квітня на центральному районному стадіоні, де зїхалися до 200 юних легкоатлетів з 15 загальноосвітніх навчальних закладів. Дівчата змагалися з бігу на дистанції 100 та 400 метрів, у метанні м’яча і естафеті 4х100 м., а хлопці вели спортивну боротьбу з таких же дисциплін, тільки долали не 400, а 800 метрів. На бігових доріжках і секторах для метання районних змагань з легкої атлетики було гаряче від спортивної боротьби і радісно за спортивні досягнення. Кожен юний спортсмен з нетерпінням чекав підсумкових результатів цікавих змагань. 

        Суддівська колегія під головуванням досвідченого вчителя фізичної культури Просторівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Рижкова Сергія Володимировича вивела  місця в особистому і командному заліку. Стометрівку з найкращим результатом «пролетіли», тобто зайняли перші місця – учениця Богданівської школи Рекуненко Богдана та кращий спортсмен району з Обіточненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Підгайний Данило. У метанні м’яча стали чемпіонами – учениця Просторівської школи Лаптієва Юлія та учень Чернігівської школи-інтернату Боєв Володимир. Дистанція 400 метрів найкраще підкорилася юній легкоатлетці з Верхньотокмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів Коротич Анастасії, а на 800 метрів перемогу святкував улюбленець спортивної громади, вольовий Підгайний Данило з Обіточного. Скільки галасу й спортивного трепету було на стадіоні під час естафетного бігу. Чотири стометрівки найкраще подолали команди: серед ЗНЗ І-ІІ ступенів – дівчата та хлопці Чернігівської ЗОШ І-ІІ ступенів, а серед ЗНЗ І-ІІІ ступенів – дівчата Просторівської школи та хлопці Чернігівської імені А.М. Темника. У загальнокомандному заліку призерами районних змагань з легкої атлетики стали (підсумки у двох групах – ЗНЗ І-ІІ ст. та ЗНЗ І-ІІІ ст.):
-          І місце команда Просторівської ЗНЗ І-ІІІ ступенів та Довгинського НВК;
-          ІІ місце команда Верхньотокмацької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Чернігівської ЗОШ І-ІІ ступенів;
-         ІІІ місце команда Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. А.М. Темника та Хмельницький НВК.
          Усі чемпіони і призери в особистому і командному заліку отримали грамоти відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської райдержадміністрації, масу вражень, позитивних емоцій, дружелюбність і симпатії від інших команд, суддів, глядачів і вболівальників.
                                


Немає коментарів:

Дописати коментар