пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Його величність - Баскетбол!

Учнівський баскетбол прижився  у Верхньотокмацькій ЗОШ І-ІІІ ст. 

та Довгинському НВК... 

                                  

        Мабуть досі юні баскетболісти, їхні наставники, вболівальники, глядачі емоційно обговорюють результати чемпіонату району з баскетболу серед школярів. Дійсно, емоцій і дивовижної спортивної «насолоди» багато… Тільки встигали судді на ігровому полі Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ст., Чернігівської ДЮСШ та Хмельницького НВК фіксувати закинуті м’ячі у кошик суперника. А які чудові трьох очкові кидки з половини майданчика, майстерно виконані двох очкові з-під кільця, штрафні одно очкові кидки,  а скільки радості закинутим м’ячам на останніх секундах гри… Все це неймовірно красива спортивна гра – величний баскетбол. Про майстерно високу технічну і тактичну підготовку юних баскетболістів відмітив професійно кваліфікований, незмінний суддя чемпіонату, голова районного федерації з баскетболу Олександр Михайлович Штанько.  Та на те і змагання, що є переможці і переможені 17 баскетбольних команд школярів району.  Чемпіонами і призерами у командному заліку двох груп (школи І-ІІ та І-ІІІ ступенів окремо) стали:
Серед хлопців:
      І місце –  Верхньотокмацька ЗОШ І-ІІІ ст. та Довгинський НВК (ці команди стали чемпіонами другий рік поспіль)
     ІІ місце – Просторівська ЗОШ І-ІІІ ст. та Чернігівська ЗОШ І-ІІ ст.
    ІІІ місце – Богданівська ЗОШ І-ІІІ ст. та Хмельницький НВК    
 Серед дівчат:
      І місце –  Верхньотокмацька ЗОШ І-ІІІ ст. (четвертий рік поспіль під керівництвом тренера-директора школи Анатолія Володимировича Солохи) та Довгинський НВК (другий рік поспіль)
     ІІ місце – Новополтавська ЗОШ І-ІІІ с. та Хмельницький НВК   
    ІІІ місце – Чернігівська ЗОШ І-ІІІ ст.
  Переможці та призери чемпіонату району з баскетболу серед школярів нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та  перехідними кубками.

                                               
                                                                               


Немає коментарів:

Дописати коментар