пʼятницю, 13 травня 2016 р.

«Старти надій» - крок до олімпійських ігор!

Рясніють весняні дощики, але вони не злякали юних спортсменів семи загальноосвітніх навчальних закладів району, які змагалися 11 травня на дитячих спортивних іграх «Старти надій». У завзятій боротьбі було весело, радісно, патріотично, адже   змагалися збірні команди учнів 4-7 класів, а програма спортивних змагань цікава і різноманітна:
    -  Піднімання тулуба в сід з положення лежачи на спині за 30 секунд;
    - Біг 60 метрів;
    - Метання м'яча на дальність;
    - Естафета 8 х 50 м (4 дівчини та 4 хлопці).
         На районному стадіоні дзвінко лунали дитячі голоси «Швидше!», «Давай!», «Доганяє!», «Сильніше!», «Дальше!». Діти подружилися, потоваришували, але вболівали кожен за свою команду. 
         Команда-переможець визначалася за сумою набраних очок кожного виду програми змагань.  Біг 60 метрів виграли дівчата Хмельницького НВК та хлопці Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. У метанні м’яча були сильніші дівчата Верхньотокмацької школи та хлопці Панфілівського НВК. У підніманні тулуба (прес) переможцями стали дівчата та хлопці Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а естафету швидше подолали команди Обіточненської школи та Чернігівської  ЗОШ І-ІІ ступенів. За всі етапи дитячих спортивних ігор «Старти надій» призові місця вибороли:
             І місце – команда Обіточненської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Чернігівської ЗОШ І-ІІ ступенів (серед ЗНЗ І-ІІ ст.);
            ІІ місце – команда Чернігівської СШ І-ІІІ ст. «Надія та Хмельницький НВК
            ІІІ місце – команда Чернігівської ЗОШ І-ІІІ ступенів  
        Переможці та призери дитячих спортивних ігор «Старти надій»  нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Чернігівської районної державної адміністрації.


Немає коментарів:

Дописати коментар