неділю, 6 грудня 2015 р.

Влучні та сильні майбутні захисники Батьківщини…


З метою підвищення престижу військової служби, виховання морально-психологічної стійкості, почуття патріотизму та колективізму майбутніх захисників рідної землі, формування та пропаганди здорового способу життя, залучення учнівської молоді до систематичних занять фізичною культурою і спортом, відбувся військово-спортивний турнір серед юнаків загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів, присвячений Дню Збройних Сил України.
Гостинно майбутніх захисників прийняла Чернігівська СШ «Надія», а всю необхідну базу та
інвентар для турніру підготував учитель предмету «Захист Вітчизни», головний cуддя змагань Перетятько Віталій Анатолійович. Змагалася допризовна учнівська молодь у двох видах:
· стрільба з пневматичної гвинтівки
· підтягування на високій перекладині

Якщо найкращий результат у стрільбі з 5 спроб «вибив» 34 очки Буякін Богдан з Владівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, то у підтягуванні 31 раз цьогорічний рекорд району з легкістю встановив Підгайний Данило, учень Обіточненської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Другими у цих видах змагань стали Небаба Владислав з Владівської школи, який «настріляв» 26 очок та Ковальчук Олексій з Просторівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, підтягнувшись 19 разів. Третіми на п’єдестал пошани попали зі стрільби Копильов Олександр з Новополтавської школи та, підтягнувшись по 17 разів, Рева Владислав з Обіточненської ЗОШ І-ІІІ ст., Небаба Владислав з Владівської ЗОШ І-ІІІ ст., Остапенко Владислав з Просторівської школи і Коледа Геннадій з КЗ «Чернігівська ЗОШ-інтернат». У цікавій та результативній спортивній боротьбі у командному заліку «золоту» перемогу здобули юнаки з Владівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. «Срібна» ступенька дісталася команді юнаків Чернігівської СШ «Надія», а «бронзу» вибороли школярі з Просторівської ЗОШ І-ІІІ ст. В особистому заліку переможцем двоборства військово-спортивного турніру став Небаба Владислав з Владівської школи, друге місце зайняв Підгайний Данило, а третє – Рева Владислав, учні Обіточненської школи.
Переможці та призери військово-спортивного турніру нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, які урочисто вручив військовий комісар Чернігівського районного військового комісаріату, полковник Кравцов Володимир Вікторович. На урочистому відкритті турніру військовий комісар усіх привітав зі святом та наголосив: «Незважаючи хто яке місце займе, ви майбутні захисники Вітчизни уже переможці, бо ви кращі із кращих кожної школи, ви патріоти, ви сильні, витривалі і мужні». І, дійсно, військово-спортивний дух і святковий настрій юнаки демонстрували у випробуваннях зі зброєю та на перекладині, показавши силу, мужність, патріотизм, волю до перемоги, готовність нести службу у Збройних Силах України.

Немає коментарів:

Дописати коментар