четвер, 10 грудня 2015 р.

Чемпіони - Просторівці!

У період 7-10 грудня тривали зональні та фінальні ігри чемпіонату району з міні-футболу серед школярів, присвяченого Міжнародному дню футболу. Це прекрасний вид спорту являється найулюбленішим і наймасовішим у всьому світі, що є прямим шляхом до здорового способу життя, розвитку фізичного і патріотичного виховання шкільної молоді. Футбол програми предмету «Фізичної культури» передбачає спортивну спрямованість і містить найпростіші елементи техніки та дій у нападі і захисті, теоретичні відомості, а також вправи для розвитку фізичних якостей: швидкості, витривалості, спритності тощо.

          Змагання з футболу завжди несуть феєричні емоції як на полі серед гравців, так і серед тренерів і вболівальників. Цікава і напружена боротьба відбувалася у залі Чернігівської ДЮСШ, а взяли участь у чемпіонаті 15 команд району, які були розділені на 3 групи, одна з яких школи І-ІІ ступенів. Технічні і тактичні вміння і навички, спритність рухів, спортивну кмітливість, мужність і витривалість демонстрували на майданчику багато юних футболістів, раділи, що тренування дали свої результати. 
          Визначено номінації кращих футболістів чемпіонату: «Кращим воротарем» змагань став Вязовий Валентин, гравець команди Просторівської школи, який пропустив найменше голів, а «Кращим бомбардиром», який найбільше забив голів виборов Небаба Владислав з Владівської команди. Номінували «Кращих гравців» з команди Богданівської школи Трубачова Руслана та Лисенка Сергія з Верхньотокмацької команди. 
У фінальних іграх, у напруженій, цікавій, спортивній боротьбі чемпіонами району з міні-футболу стали юні футболісти Просторівської школи (серед ЗНЗ І-ІІІ ступенів) та Довгинського НВК (серед ЗНЗ І-ІІ ступенів). «Срібло» здобули команди Богданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Чернігівської ЗОШ І-ІІ ступенів, а «Бронзу» вибороли юні футболісти Владівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Хмельницького НВК.
          Переможці і призери чемпіонату та всі номінанти святкового спортивного дійства нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, а чемпіони-просторівці ще і повезли додому перехідний кубок.

Немає коментарів:

Дописати коментар